Lördag som blev söndag hux flux

Nu är det klippt, ont, och värre ont. Jag kan ju inte låta bli att packa upp och släpa och dra. Har packat upp 8 lådor böcker idag, och straffet kom omedelbart. Nu har maken fått smörja axlarna och nacken med ”Hästbalsam”. det värmer och öppnar blodkärlen säger sjukgymnasten, nåja … Annars börjar det se ut som ett hem faktiskt här. Köket är det bästa, för nu kan man laga mat här. Grönsaksgratäng och kotletter mums. Nu är det sovdax. God natt alla som jag tycker om.

2 kommentarer till “Lördag som blev söndag hux flux”

  • Guten Tag
    Himmel und Herrschaft jetzt ist wieder das Maleur da! Att smörja axlarna och nacken med hästbalsam är bra. Ännu bättre är VILA!

    Der Jägermeister
    im schönsten Dorf zu Boden

  • Magnhild:

    Godt med en ektefelle som masserer. Det er jo kjærlighet i praksis. Godt med søndag som er ment å være hviledag. Godt med et kjøkken som kan brukes til å lage god mat. Bli på kjøkkenet Idag du! Jeg håper du får en god søndag. Og mandag.