Jesper, 26. juli

Torsdag, en fin dag. Jag var bjuden på damlunch hos min vän i byn. Maken körde mig dit och hämtade hem mig. Härligt att sitta på altan och mysprata. Underbar mat: inkokt lax, färsk potatis, egna grönsaker. Och kronan på verket äppelkaka, egna jordgubbar och grädde. Jag blev verkligen bortskämd! Tack Kerstin!

Senare hem och middagslagning, väldigt spartansk, pasta och köttfärssås…igen. Melon och nektariner. Dotter Eva med man tittade in på en kopp kaffe, mycket trevligt. Hon har hur mycket jobb som helst med sin städfirma! Nu är det nästan sovdax!, Den som sover syndar inte ….

Guten Abend gute Nacht, mit Rosen bedacht, mit Näglein besteckt, schlupf unter die Deck, Morgen früh, wenn Gott will wirst du wieder geweckt :II

God natt mina familjer, vänner och alla som jag gillar!

En kommentar till “Jesper, 26. juli”

  • Magnhild:

    Gode venner sol og bad i Grebbestad først, deretter andre gode venner, sol og fjelltur på hytta vår. Livet er bra når vi har det slik. Ha en god fredag!