20. & 21. Juli

20. Juli – Margaretedagen tillika vår bröllopsdag! Efter Frukost åkte vi iväg till en möbelaffär bara för att titta. Resultat = en soffgrupp och en matgrupp till det nya huset. Fort var det gjort! Sen iväg till Cafè Rävasten för lunchfika. Jag skulle bjuda maken storslaget, men där kunde de inte växla min peng och maken fick betala fikat som jag hade bjudit honom på, så kan det gå. Till Abramsån sedan för jag skulle titta på de snörräta potatisraderna, mitt äppelträd och röjningar i skogen, impad!! Men inte nog med det färden gick till Hundsjö, där maken har målat alla dörrar svarta och karmarna vita. Så fint! Även där finns potatisrader och jordgubbsrader som lovar jordgubbsskörd längre fram. Hem och laga mat, och sen var jag slut som artist, men en fin dag!

 

21. idag – Kände mig något ledbruten på morgonen och magen var inte riktigt med mig, men skam den som ger sig. Gympa för alla leder och fil, lite honung och flingor sen var det bara sätta igång. Tvätt, packa lådor, städa det jag kan etc ……. laga middag höften & lederna gillar inte det, och imorgon blir det svårt att komma ur sängen. Men elfte budet gäller. Elfte budet? min gode vän Viveka hade det som sin ledtråd ” Du ska inte ge dig”! Tyvär finns hon inte längre bland oss och jag saknar henne och tänker på henne! Hennes blogg ligger kvar i min dator och jag kan bara inte ta bort den.

Det svåraste i livet är att få hjärta och hvudet att samarbeta. I mitt fall umgås de inte ens på vänskaplig basis. säger     Woody Allen

En till: Försök inte att forma någon så som du själv är. Du ska veta, att en av din sort är tillräcklig.                                       Ralph Waldo Emerson

En kommentar till “20. & 21. Juli”

  • Magnhild:

    Det ellevte budet er viktig i Norge Idag på ettårsdagen etter massakren på Utøya. Avisene har mange intervjuer med unge overlevende som ikke har gitt seg.