Fredag, 9. december 2011

Idag är det ”Anna”. Idag ska det hembryggda ölet vara färdigt, och man ska också lägga lutfisken i blöt! Mycket att tänka på. Så enkelt vi har det idag. Det mesta kan man köpa färdig, eller halvfärdigt. Vem brygger väl öl idag, eller lägger lutfisken i blöt? Till och med julskinkan köper man färdig kokt Bara griljera, klart. Härligt! Man behöver inte vara utschasat på julafton av alla måsten. Man gör det man tycker är roligt, och firar en lugn och fröjdefull jul.

Igår,Fredag kom min vän från Gammelstad på besök. Till skoaffären, och hämtade hennes specialgjutna sulor. Sen i affärer, och lunch trevligt. Efter eftermiddagskaffet på Hanssons Tog Gudrun bussen hem och jag blev hämtat av maken, en fin och trevlig dag. Idag var jag hemma hela dagen med förberedelser för söndagens adventskaffe.

Nu är det slut för idag! Imorgon blir en hel bakdag! God natt min familj och alla goda vänner!  😀

 

En kommentar till “Fredag, 9. december 2011”

  • Gudrun:

    Ja en trevlig dag igen som alltid i Boden. Var hemma 16.30. Har precis inkommit från den sista snöskottningen för i natt för nu är kl strax midnatt.Usch så tung snön var men så härligt ljust. Man ville nästan inte gå in.
    Kram