Tisdag 11. oktober 2011

Quirin, hittade jag i tysk almanacka. Vad är det för ett namn, manligt, quinnligt? Det måste vara manligt!  Googla, 3 män i Sverige heter så och i Sverige har Quirin namnsdag 14. september. :-s

På morgonen i dag en sväng till Allehanda, fika med Viv och sen bussen till Sunderbyn och ögon. ögonbotten skulle fotograferas. Lite jobbigt med ögondroppar som förstorar pupillerna som man ser ut som den värsta knarkare. Det är svårt att se, men jag kom lycklig hem och frusen. Det var ju hundkallt, och handskarna var hemma. Men Viv tröstade med hett tè och det var gott. Ikväll lagade jag Chili con carne, det var länge sen jag gjorde. Rödbetor, nykokta och nystekta tjocka skivor potatis. Då blev man varm i själen. Nu är det redan onsdag och jag ska väl se hur sängen mår.

God natt alla i min familj och alla vänner! 😮

Kommenteringen är avstängd