Onsdag 28. september 2011

Man trodde att det skulle bli en fin dag för solen strålade i morse, men sen kom regnet i alla fall. min väninna Kerstin hämtade mig vid tolv och vi åkte i väg för att fika. Parkerade på Coop med park.kort. Fikade i godan ro och sen handlade vi på Coop. När vi var klara kom vi på att parktiden hade gått ut. vad ser vi när vi kommer ut? Jo en vakt smög runt bilen och tänkte sätta en lapp. Kerstin sprang och ropade : Men jag kommer ju nu. Vakten blev spak och försvann. sen utspelade sig följande samtal: K. har han inget annat att göra än att smyga omkring här? Har han inget jobb? Jag: men det är hans jobb. K:  men han kan väl gå nån annanstans. Jag: Men det här är väl hans arbetsplats. K: Pf… jag tycker i alla fall han ska gå. Jag: Men han går ju nu. – Slut på denna konversation. Sen for vi hem i alla fall. När jag kom hem for maken till landet för solen hade dykt upp. Han skulle plantera gullvivor som vi hade fått av  snälla grannfrun och hon fick av våra liljekonvaljer. Byteshandel, kul. 😀 Senare kom Viv på en kopp tè, härligt, jag gillar när det är liv och rörelse i mitt liv.

Ärtsoppa och tunnpannkakor med hallonsylt. 🙂

GOD NATT! 😮

En kommentar till “Onsdag 28. september 2011”

  • Käraste vännen!
    Det är alltid kul att slinka (vilket ord, slinka är ju en sån där….) in hos dej och fika eller bara prata.
    Tänk vad vi har mycket att ventilera. Jag är så glad att jag har dej, Marg, en god och pålitlig vän!
    Godnatt!/Viv