Fredag 26. augusti 2011

Nya äventyr idag. Viveka och jag åkte iväg till stan och fyndade på den lilla affären Gilla. De har mycket saker som man inte behöver men som är kul att ha. Färden gick vidare till skördemarknaden. Där finns ju hur mycket som helst. Vi vandrade från den ena stugan till den andra. och nästan allt har vi sett. till slut kom vi till en stuga där man kunde äta PALT, och det gjorde vi. Jag gillar palt. 🙂 Sen gick luften ur oss och efter en snabb sväng till Kvantum åkte vi hem och var alldeles slut. Efter lite vila var jag bjuden på middag med delikat mat och trevligt sällskap hos vänner. En fin dag är snart slut, TACK och god natt V&R. 😀

Über Vergangenes mach dir keine Sorgen, dem Kommenden wende dich zu.

Bekymra dig inte över det förgångna, vänd dig till framtiden. (Dschuang Dsi – övers. marg)

En kommentar till “Fredag 26. augusti 2011”