Onsdag 29. juni 2011

Petrus och Paulus! avrättades samtidigt i Rom. 29. juni 258 lät påven Sixtus II. ta upp dem ur Katakomberna och begrava dom högtidlig.  Petrus hette ursprungligen Simon, men Jesus kallade honom Petrus (klippa). Petrus är Kefa på hebreiska som just betyder klippa. Paulus betyder den lille. Paulus var liten till växten men han var argsint och kolerisk.

Idag på förmiddagen åkte maken och jag till landet. Maken städade undan det av stormen omkullvräkta träden och jag stökade inne och satt lite ute, men myggen var inte roliga. Senare började det blåsa och det var skönt, myggen blåste omkull. Det var + 30 grader ute, men inne var det svalt och skönt. Nu är vi hemma igen och sängen vinkar till mig.

God natt min familj och alla goda vänner! 😮

2 kommentarer till “Onsdag 29. juni 2011”

  • Astrid:

    Hallo, Ich hätte meine Tochter Heike, Petrine- Pauline nennen sollen, sie hat heute Geburtstag. Wünsche allen eine Gute Nacht.
    Liebe Grüße kommen aus Hildesheim.
    Astrid

  • Här kan man sitta på altan utan att få sällskap av hemska mygg. Längtar tills ni kommer och hälsar på! Kram