Midsommarafton & Midsommardagen 24/25. Juni 2011

Midsommarafton, 24. juni Johannes döparens dag. Han var vägberedare för Jesus. Han var son till den judiska prästen Zakarias och Elisabeth. Han verkade i Jordandalens öken. han förkunnade om Messias. Han döpte sina anhängare i Jordanfloden. Han döpte också Jesus. Han slängdes i fängelse av Herodes och av med huvudet för att Salome ville ha hans huvud på ett fat. Rysliga saker! 🙁

Annars hade vi en mycket trevlig Midsommarafton hos vår dotter med barnbarn och barnbarnsbarn. Mycket god mat och dryck, Yea! 😀 Tack Eva! Sanna och Calle!

Idag på midsommardagen var vi bjudna till goda vänner på middag. En sommarbuffè bjöds det på, härligt! Tack L & L!  😀

Undrar om någon mer än Cosmo la  sju blomster under huvudkudden?

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova till en ny dag. God natt alla i min familj och alla goda vänner! 😀

2 kommentarer till “Midsommarafton & Midsommardagen 24/25. Juni 2011”

  • Jag hoppade över blommorna eftersom jag redan har hittat ”prinsen” jag ska gifta mig med. Moa hoppade också över eftersom hon inte tänker gifta sig. :-p

  • marg:

    Jag hoppade också över eftersom jag blir så nysig! Och så har jag redan en gammal prins, he he, fast jag gillar honom.