Måndag, 18. april 2011

Huva, flängde upp kl. 6.00 och gympade, ibland är man inte riktigt klok. Sjukgym. kl. 8.00. Det bästa är sen att äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Sen var det Rotary kl.12.00. Föredraget var om fiske, i Kamtjatka. Varför fiskar man och sen släpper tillbaka fisken i vattnet? Det är ju djurplågeri!! Fiskar kan ju också känna har forskare kommit fram till.

En vända på stan och uträttade en del ärenden. Eftermiddagsfika hos vår dotter, se FB. Hem för jag skulle se ett TV program på ty. TV, men blundet kom som Flisan säger. Nu är det kväll, men det är fortfarande ganska ljust ute. Sen kommer fullmånen som skiner mig rakt i ansiktet på natten och ger konstiga drömmar.

På tal om månen har stenprover som samlades in av astronauter 1972 gett nya rön över månens uppkomst. Proverna analyserades på nytt med nya metoder. Månstenarna liknar stenar på jorden. Undersökningarna stödjer teorin att månen kan ha uppstått genom en sammanstötning av jorden med en mindre planet. Har jag läst i min ”Mondkalender”, nix förstå. 😀

Annars är det bra och jag kramar alla i min familj och alla mina vänner!

Kommenteringen är avstängd