Onsdag 13. april – 16. april 2011

Tisdag kväll, dagen före makens födelsedag kom sonen och överraskade maken! Vilken glädje, fin present till födelsedagen. Öppet hus den 13. hela dagen och kvällen. Många kom och grattade, ringde, sms:ade, brev och blommor. Vi bjöd på pajer, ostbricka, bröd av grannen och tårtor. vinkorkar small etc. …. Lördag var det dax igen! Familjemiddag! så roligt! en massa mat bars fram, och skumpa etc. …..recept se matlagning. 😀 Men nu:

THE PARTY IS OVER!! 😀 😀

Vardagen har kommit, imorgon bitti är det dax för sjukgym kl.8.00. 🙁

Igår hade Bernadette namnsdag. Hon var 14 år när den heliga Maria visade sig för henne, 18 gånger vid Lourdes i Frankrike. Byn blev en av de mest berömde pilgrimsorterna i världen. 1933 kanoniserades Bernadette och blev helgon.

Idag har det blåst häftigt och nästan all snö har försvunnit, tack för det. Snart dyker nog blåsippor och skilla upp på sluttningen på gården, härligt!

Ha det så bra alla, kram och god natt! 😮

En kommentar till “Onsdag 13. april – 16. april 2011”

  • Werner Jäger:

    Guten Abend
    Danke für ein gelungenes ”Oppen house”. Bosse wurde gefeiert und so sollte es auch sein.Eine nette Unterhaltung haben wir gehabt mit angenhemen Menschen! Margarete Du hast wieder mehr gegeben was Du tun solltest. Danke.

    Habt es gut zusammen
    Werner