Torsdag 31. mars 2011

Torsdag, sista dagen i mars. Tiden bara rusar! Har inte skrivit på några dagar, inte hunnit. Jag har haft födelsedag och det gillar jag att fira! 😀 Sonen Erik och hans små flickor kom och stannade ett par dagar. Det var roligt eftersom vi inte had träffat tjejerna sen i somras. Eva med familj kom också och barnbarnet Klara. Några vänner kom också och många ringde. Jag blev då verkligen uppvaktad! TACK! alla! 🙂

Igår åkte en vännina och jag till storstaden och shoppade, lunchade på Mat & Prat, fikade på Ohlssons, och hos V:s syster i Gammelstad, där vi fick smaka nybakat knäckebröd. Det var en mumsig dag.

Idag, torsdag for vi till Returidèn. Kunde komplettera bestick, en tallrik och en karaff hängde med av bara farten.

Ikväll har jag invigd mitt läsbord som maken gav mig i present. Barnen gav mig en fin låda med det allra finaste ostar som jag mumsade på till lunch. Fettbildande men sååååå gott! TACK alla barn och svärbarn. Nu ska jag göra mig en nattsmothie, bara för det är så gott! 😀

God natt alla i min familj och alla mina vänner! 😮

Kommenteringen är avstängd