Fredag 25. mars 2011

Marie bebådelsedag, våffeldagen! 😀  Jag trodde det var igår så jag kokade en god soppa och gräddade våfflor till efterrätt, fel dag, men goda var dom igår också.

I förrgår var jag på shoppingraice i Luleå med en kompis. Köpte en handväska som jag inte vill ha, ska lämna tillbaka den nästa vecka.

Idag lunchade jag med en kompis och vi sprang runt i alla affärer och tänk på ett ställe stod en väska på en hylla och tittade på mig, och nu är den här hemma! 😀 Jag är glad och nöjd.

Gick på coop för att mathandla och helt plötsligt stod maken framför mig, så bra! Att hjälpa till att handla och packa och bära!! 🙂 Middagen var lättvindigt, soppa från igår för en person och jag ville ingen ha. 😀 Har läst i min tjocka bok ikväll, den verkar aldrig ta slut.

Ha det så bra min familj och mina vänner, god natt, god natt. 😮

En kommentar till “Fredag 25. mars 2011”