Söndag 27. Februari

Nu är det väl på tiden att jag skriver nåt, om inte den här bloggen ska somna in. Äntligen är det dräglig temperatur. Har stavgått idag. Det var skönt. Sen lagade jag en hyfsad middag: avokado med räksallad, skinkstek i tagine med sallad, hasselbacks, äppelborek med vispgrädde.

Igår var en trevlig dag. Min vän Viveka kom på fika, Sen flängde vi på stan och inhandlade var sin blender. Marknad på gågatan och det var ju frestande. Men jag köpte bara lite kaffeost. sen for vi hem. Helt överraskande blev maken och jag bjudna på middag hos goda vänner! Så himla trevligt och så gott! Tack R & S. 🙂

I tisdags körde maken mig till stan och jag blev friserat. Av med håret (bara en del). Köpte också silvershampo för mitt silvriga hår, nu har jag likadant shampo som Richard Gere, bara det! 😀 sedan på semmelfika hos Eva. 😀

Nuförtiden börjar jag varje morgon efter min gymping med en smothie. Man mixar olika frukter med yoghurt eller lättfil. Det är så gott och det gör så gott. När jag har druckit / ätit min smothie far ögonen upp från trekvart till helljus, det spritter i hela kroppen och dagen kan börja. Idag var det: svarta vinbär, 1/2 avokado, 1 tsk boveteflingor och fil, det blir som ett jättegott skum som man mumsar i sig. helt lyriskt!

Nu ska jag gå och läsa mera om 100-åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann. Ha det bra alla, kram & god natt! 😮

En kommentar till “Söndag 27. Februari”

  • eva:

    vad trevlig du har haft! tänkte komma och hälsa på ikväll, men fick tidsnöd… vi ses när vi kommer hem istället! kram