Fredag, 18. februari

Det är en frusen värld vi lever i just nu. Det är mycket vackert ute. Solen skiner och det glittrar på snön och alla iskristaller. Men det är bedrägligt, det var – 32 grader kallt i morse. Så alla önskningar om att rusa ut i denna vackra värld ska genast inställas.  Däremot är det fullt möjligt att sortera papper och sätta in i pärmar, så tråkigt är det!  Men det måste ju också göras nångång. Annars sitter jag mest och slukar böcker, det gillar jag. Har upptäckt en annan nyttig sak.  Smothis! I stället för den eviga filen gör jag en smothi varje morgon, idag: äpple, avokado, pressat apelsin, 1msk boveteflingor och lättfil, mixa i en blender och hui vad gott! Man känner riktigt hur vitaminerna far omkring i kroppen, gott & härligt! Nu iväg till alla papper, hej då!

En kommentar till “Fredag, 18. februari”