Söndag, 13. februari, Ove

Erik, grattis på Ove-dagen! 😀

Helgen är nästan slut, hur har det gått till? I och för sig spelar det ju ingen roll för mig eftersom jag ändå är ledig. Imorgon bitti gäller sjukgym och det är inte kul när det är -30, men maken kör mig, men ändå! 🙁

I fredags var vi på kalas. Vårt barnbarn Calle fyllde 20 år, vuxen nu! 😀

Har följt Egyptens öde i TV i helgen. Militären lovar guld och gröna skogar, fria val etc. Hur mycket ska man tro. ” Att leva i härskarens närhet är som att sova med en tiger” ! Nu är tigern borta och blev till en mus??   Nä, stop nu ska jag inte politisera . ” Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet”. Basta!

Igår var det ju deltävling i Melodifestivalen. Vilket trams, så dåliga låtar! Den enda som var bra var Brolle, hoppas han vinner!

Nu är det slut, God natt god natt! 😮

En kommentar till “Söndag, 13. februari, Ove”

  • Astrid:

    Hallo liebe Margarete,
    wünsche dir morgen einen schönen Valentinstag mit einem großen Blumenstrauß.Leider kann ich hier dir keinen senden.
    Gute Nacht und liebe Grüße
    Astrid