Söndag, 6. februari

Idag fyller vår son Erik år! Grattis kära son!  😀

Idag är det också Dorotea! Enligt legenden led hon martyrdöden under kejsare Diokletanian. En åklagare Theophilus hånade henne och sade hon skulle skicka honom rosor och äpplen ut den himmelska trädgården. Hon bad och straxt kom en pojke  med en korg och gav Theophilus tre rosor och tre äpplen. Theophilus blev kristen meddetsamma. Dorotea är skyddshelgon för blomsterhandlare och trädgårdsmästare.

Jag hade en mycket trevlig söndag. På eftermiddagen var jag bjuden till vår trevliga granne på nedre botten på te och macka tillsammans med husets ladies. Mycket trevligt, gott men också allvarliga samtal. Tack Britt för denna fina eftermiddag!  😀

Efter hemkomsten var det bara att kasta sig i bilen och åka till vår dotter på en mycket god middag och mera trevliga och allvarliga samtal.  En mycket trevlig och givande dag!  Tack Eva och Calle som hade lagad så god mat. 😀

Om några timmar är helgen slut och måndag vinkar i fjärran, men ingen sjukgymnastik imorgon och då tänker jag ligga länge! 🙂

Ha det bra och sov gott sen! :O

Kommenteringen är avstängd