Fredag 4. Februari

Alltså jag måste ju ha ett extra darrigt finger eftersom jag skrev torsdag med två d igår. Dåligt minne också för jag trodde det var fortfarande torsdag idag och jag gjorde ärtsoppa och tunnpannkakor till middag, men gott var det. Men magen är inte så glad åt ärtsoppan. 🙁  som jag inte borde äta men ibland råder maten över förståndet.

Igår kom Felicia och skulle sova över och det är alltid roligt. 😀 Vi lekte och vi busade och vi kramades. Vid lunchtid sa hon ”jag är hungrig, kan jag få mat” Javisst sa jag vi ska äta risgrynsgröt. Risgrynsgröt är ingen mat svarade hon, nähä! Men en stor portion slinkade ändå ner i lilla magen. Sen sa hon ”min pappa gör också gröt, men den heter bara gröt!”  :¤

För länge sen hade Veronika namnsdag den 4. februari. Den heliga Veronika var en ung kvinna som räckte Jesus full medlidande en duk för att torka ansiktet med på sin väg till Golgatha. Hon fick tillbaka duken med avtrycket av Jesus ansikte. Veronika är linvävarnas skyddshelgon.

När nordvinden i februari inte vill, kommer den säkert i april!  Ho ho ja ja!     :+(

Slut för idag ha det bra min familj och alla goda vänner, god natt! 😮

En kommentar till “Fredag 4. Februari”