Fredag, 21. januari 2011

Fredag, ännu en vecka har gått, tiden bara rusar iväg. Idag var det dax att bli friserad och förskönad ( om det nu går). Ja, jag blev klippt i alla fall. Handla mat och hem till duschen för alla små hårstrån kliar så förbenat. Duschen ja, ett kapitel för sig. Duschen vi har haft sen renoveringen är ju inte klok, den har så glesa strilar så man får hoppa mellan strilarna för att bli blöt. Jag är inte smal, så då kan man tänka sig hur glesa dom är. 🙁  Maken köpte en ny modell duschhuvud, såg ju bra ut ända tills man skulle använda den. Där kom vattnet med en sån fart så man klämdes mellan duschen och väggen, smack! hur kul är det på en skala ett till tio. 🙁  I förrgår for jag till Storheden med en kompis och se där, jag fick se alla duschhuvudens duschhuvud. Man kan ställa in strilen efter humör, helt toppen och gissa vad det duschas här! 😀

Och till sist:  Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt gör, åt att surfa på nätet.    Ines Usman, 1996 (soc.demokrat) Jippiii! 😀

Ha det bra alla goa människor! God natt! 😮

2 kommentarer till “Fredag, 21. januari 2011”