Torsdag, 20. januari 2011

Nu var det ju ett tag sen jag skrev i (på?) min blogg. Vår Erik kom natten mellan söndag – måndag!  Vilket mottagande han fick! 🙁  Jag mådde jätteilla av mina hemska ögondroppar och ville bara ja, ni vet, urk. Han frågade hur jag mår och jag bara vek mig dubbelt i kramper och URK! rusade till badrummet! Men han förstod. Halva natten höll det på. 🙁  Halv åtta på morgonen kröp jag till telefonen och avbeställde sjukgymnasten. Lite senare efter lite fil och inga ögondroppar blev det bättre och på kvällen hade vi familjemiddag!  Det var roligt! 😀 Erik stannade i tre dagar och är nu hemma igen. Har också varit och röntgat min onda axel, men svar kommer senare. Onsdagen for sonen hem och jag åkte på stan och lunchade med en kompis som helt plötsligt sa: nu far vi till Storheden, sagt och gjort, inte var det billigt inte, men trevligt! 🙂  Idag kom en vännina och hämtade mig och vi åkte till Gallerian på fika. Folk på matstället men inget folk i affärerna, hur ska det sluta!?  imorgon förmiddag gäller frissan och handlandet till helgen. Måste handla lite gott till smothis som jag kan bjuda min bedrövliga mage på. 🙁  En vårlig glädjepunkt, Eva och Flisan kom med en jättebukett tulpaner, så glad jag blev! 😀 😀

Nu ett par kinesiska visdomsord:

Vart du än går, tag med hela ditt hjärta!     Gläd dig åt livet. Din tid har nått längre än du tror     (Kung Fu-tse)

Nu god natt  min goa familj och alla mina vänner! 😀

En kommentar till “Torsdag, 20. januari 2011”