Fredag, 14. januari 2011, Felicia

FELICIA! 😀  Grattis på namnsdagen Flisan min gulliga barnbarn! Flisan var hos oss från igår till idag. Vi hade mycket att göra, bygga tåg och åka till Stockholm och Tyskland (hon tror att Tyskland är en stad). 🙂  Se på film, vika servetter. Hon hjälpte också morfar att dammsuga. Bädda sängen och en massa andra saker. Sen kom mamman och efter fikat for de hem. Det blir alltid så tyst när Flisan har farit, för morfar stimmar inte.

Igår var det i alla fall denna Knut med julen ut. 13. januari, 20 dagar efter jul ska han ut. Knut Lavard var en dansk hertig som mördades av sin kusin & rival Magnus Nilsson, den 7. januari 1131. Knut Lavard blev senare helgonförklarad. Knuts dödsdag sammanföll länge med den första vardagen efter Julen. Men, Knutdagen flyttades år 1680 till den 13. januari, och med det talasättet, ”Knut driver julen ut”. 😀

God natt min familj och alla goda vänner!  😮

En kommentar till “Fredag, 14. januari 2011, Felicia”