Måndag 10. januari 2011

Det är måndag morgon, med huvud så tung … sjunger Povel Ramel. Mitt huvud var också tung, jag vaknade halv fyra och sen var det färdig sovt. Natten blir lång när man är vaken och alla andra sover. Linda in sig i en filt och läsa tidningen eller en bok och däremellan svära över sin sömnlöshet. Vid sextiden kastade jag mig i duschen och sen åt jag frukost. Kl. 8.oo skulle jag vara hos sjukgymnasten. Maken måste upp, för det är han som kör. Sjukgymnasten var inte alls glad över mina onda och spända axlar. På slutet ska alltid huvud dras ut. Idag flög nån i mig och jad sa högt: tänk om det lossnar! Men onekligen lättar det när huvudet har dragits fram mellan axlarna. Visst låter det hemskt, men det är det inte. 😀

Sedan blev det Rotarylunch och jag skulle pricka av alla på en närvarolista. Sagt och gjort, jag hoppas att jag prickade rätt för det var då så mörkt på Bodensia så jag såg noll. Däremellan skulle jag äta också. Fort var det gjort för maten var äcklig och oätlig som så ofta på måndagar, då rör dom ihop alla förra veckans rester och då heter det gryta. Sen var det protokollskrivning. Och skriva på mail och skicka iväg, men det gick bra.

Gick också en vända på stan för att öva knäna, bra träning för det är så knölig på en del ställen så man får öva sig i att hålla sig på benen. Maken hämtade hem mig och inköpen.

Det är också skönt att komma hem. Nu är det nästan midnatt igen och man ska väl försöka sova i alla fall.

God natt min familj och alla goda vänner! 😀

Dagens ord på vägen av Rotarypresidenten: Vänlighet är ett språk som döva kan höra och blinda kan se. 🙂

En kommentar till “Måndag 10. januari 2011”