En trevlig onsdag

En vanlig onsdag? nejnej, vid lunch kom Felicia, Flisan alltså, mamman skulle jobba till sena kvällen och Flisan skulle vara med mormor. Det är helt kulig med det lilla barnet. Hon säger hela tiden saker som får en att häpna eller vika sig av skratt, t.ex. Jag är fyra år och sen blir jag fem och jag är redan stor för jag kan bära leksakslådan. eller, jag kan duka tre tallrikar på en gång för jag är fyra år……………………………………! Efter lunch skulle vi se barn TV, jag i min TV stol och Flisan i gungstolen. Jag råkade nicka till ett par sekunder, Flisan: mormor mormor du sover ju, nu måste vi ta programmet från början. Sen skulle vi laga middag och hon ville ha pasta, ok, fyra nävar (hennes) pasta skulle vi koka. Det gick ju bra och fyra korvskivor varken mer eller mindre hur många ska du ha mormor? Jag ska ha tre sa jag. Flisan: Jaha, men jag är stor för jag är fyra år…………………….! Efter middagen spelade vi Lotto och Flisan ville vinna och hon skrattade rått när jag förlorade. Efter ett tag blev hon väldigt trött och ögonen for åt alla håll men då kom pappa Roger och hämtade henne så nu sover hon väl i sin säng. Hon är en helt underbar liten flicka och jag blir glad varje gång hon är här.

2 kommentarer till “En trevlig onsdag”

  • eva:

    haha! joo hon är en rolig liten dam! nu ska hon tillbringa hela helgen med pappa när jag är å jobbar. får se hur trött han är när helgen är över. hehe

  • marg:

    Det är nyttigt för pappor att vara med sina barn! Säkert blir han trött, men så mycket givande och roligt det är med dom små liven.
    Så heja alla pappor och i synnerhet pappa Roger