Lördag 30.oktober 2010

Lördag, nästsista dagen i oktober. När Flisan och jag tittade ut på morgonen snöade det och Flisan jublade. Obeständigt väder, nu regnar det.  Maken for iväg till politiken. Flisan och jag roade oss med lek och barn TV. Sen kom mamman och det blev fika. Efter fikat åkte de hem för att återkomma till middagen. Under tiden kom Natalie och hämtade mig till ett besök på Enter, som vi hade avtalat. En kort runda på coop och hem i flygande fläng för att laga middagen. Det gick som en dans! 😀   Svampgratinerad lax, potatis, sallad, bröd & ost. Pannacotta med blåbär till efterrätt, kakor & kaffe, té. 🙂 Det var gott tyckte alla. Efter disken måste jag se på TV 4, Thomas Di Levas dag. Det var roligt att se hur artisterna tolkade hans musik. Nu är det tyst och stilla i huset, och midnatt råder!  Jag är inte trött, man blir pigg av Cortison. Men när Flisan och jag såg på barn TV blundade jag ibland. Då klämde Flisan på min kinder och ropade: mormor nu sover du igen! 😮

Nu är det slut! Ställ om klockan! Imorgon är det Halloween! God natt alla glada och snälla! 😀

Kommenteringen är avstängd