Lördag/söndag

Veckoslutet är ….slut! Det har varit strålande väder och man blir bara glad för varje dag som det inte snöar. Men det har varit nästan storm. Det viner runt knuten och det ärhärligt att sitta i soffan med en bok eller ligga i sängen och lyssna på stormen. Maken har varit i potatislandet och nu är det nästan färdigt. Jag har mest varit hemma och smågrejat på. Men idag var vi bjudna till barnbarnet Sanna med familj på middag. De hade bakat tre sorters pizza och en morotskaka. Gissa vad vi åt. Det var roligt att träffas hela familjen och att pussa barnbarnsbarnet Olivia och barnbarnet Felicia, som envisas med att heta Falicia. det är härligt med en stor familj, fast vi saknar ju resten av familjen som bor i Härnösand och vi inte kan träffa så ofta som vi önskar. Nu är det slut GOD NATT!

En kommentar till “Lördag/söndag”