Måndag 25.oktober 2010

Igår var det FN-dagen och FN-stadgan trädde i kraft 1945. FN ” Förenta Nationerna ” grundades i Redwoodskogen utanför San Francisco. Det finns en minnestavla på ett av de stora träden. Det är en fantastisk känsla att gå där i skogen bland urträden.

Men idag är en annan dag. det blev en tidig morgon med besök hos sjukgymnasten och en timme senare läkarbesök, och sen influensasprutan, så var det gjort.

Senare på dagen kom Viveka och vi for till staden för diverse inköp ( alltid mera än vad man behöver). vi styrkte oss med fika på Enter. Hem och koka soppa i flygande fläng. Den blev god. 😀  Och middagen var räddad.

Att notera:   Johann Strauss den yngre föddes denna dag 1825. Georges Bizet föddes 1838 och Pablo Picasso föddes 1881.

Nu är det slut och god natt! 😮

2 kommentarer till “Måndag 25.oktober 2010”